Relaxare si rasfat cu Palmolive Mediterranean Moments

Am avut ocazia sa particip zilele trecute la un eveniment inviorator pe terasa frumoasei agentii Golin Harris. Intreaga echipa ce se ocupa de Palmolive ne astepta sa luam micul dejun impreuna, pentru a ne povesti despre cateva produse noi ale brandului.


Palmolive Mediterranean Moments cu ulei de argan din Maroc si extract de migdale si Palmolive Mediterranean Moments cu caise din Italia si capsune – doua noi geluri de dus ce te transpun intr-o atmosfera mediteraneana completa si te invita sa-ti alinti pielea, invaluind-o in mirosuri fascinante.


Palmolive a lansat aceasta noua gama in cadrul campaniei Descopera o lume plina de placeri, ce va avea loc in perioada 15 august – 8 septembrie si invita romanii sa incerce noile produse Palmolive si, in acelasi timp, sa participe in cursa pentru marele premiu, o excursie pentru doua persoane in Pamukkale, Turcia.

Pe langa aflarea acestor noutati, am avut parte si de un show din partea tinerilor bartenderi de la Romanii au talent, BarSession, care ne-au pregatit cateva smoothies delicioase.


Cum vi se par noile arome? Le veti incerca?


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Relaxare si rasfat cu Palmolive Mediterranean Moments

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.