Review: Lancome Cils Tint Mascara

V-am promis acest review de ceva timp si chiar imi pare rau ca am intarziat destul de mult cu el, dar pot spune acum ca am testat produsul in cele mai probabile conditii si momente in care un rimel s-ar scurge in mod normal.

 

Am fost mai mult decat entuziasmata de lansarea lui Cils Tint, noul rimel semi-permanent de la Lancome. Asa cum va spuneam intr-un articol precedent, acesta este ca un tus pentru gene, care are in acelasi timp grija de ele, si, spre bucuria mea, l-am primit in teste. I-am dedicat mai bine de o luna, incercandu-l in general in fiecare weekend. Il aplicam vinerea si il dadeam jos duminica seara.

 

 

 

Textura sa este foarte fluida, ca cerneala, si nu contine nici un fel de ceara, ci numai pigmenti. Periuta nu este nici prea subtire, nici prea groasa, iar mie personal imi place foarte mult deoarece ajuta la definirea genelor.

 

Rimelul se aplica foarte usor, dar se usuca mai greu fata de altele datorita texturii sale. Desi acesta coloreaza perfect genele intr-un negru intens, ofera un aspect natural, fara sa le incarce. Eu am aplicat de fiecare data cate doua straturi si s-a comportat foarte bine in toate situatiile prevazute si neprevazute, precum: zilele de canicula, ploile de vara si plansul excesiv. La piscina nu am apucat sa merg deloc vara asta, dar daca a rezistat cu brio la pansul meu cu lacrimi de crocodil, nu ma indoiesc ca ar face fata si apei cu clor.

 

 

 

Cils Tint promite sa reziste pana la 72 de ore pe gene, cat timp demachierea ochilor se face cu un produs non-uleios. Asa ca in timp ce il purtam, m-am machiat si mai natural, dar si mai puternic in zona ochilor, iar la finalul zilei foloseam numai o lotiune micelara blanda sau un demachiant special pentru ochi non-uleios.

 

Rimelul s-a mentinut foarte bine de-a lungul weekend-urilor, pastrandu-si culoarea intensa. Nu a picat si nu s-a scurs deloc, si doar in ultima zi am observat ca a ramas mai putin produs pe gene fata de primele zile, insa acestea erau la fel de bine definite si curbate ca la inceput.

 

 

Asadar, folosit asa cum trebuie, rimelul semi-permanent Cils Tint de la Lancome se tine de promisiunea de 72 de ore de rezistenta si de ingrijire a genelor. Acesta poate fi indepartat oricand foarte usor cu un demachiant bifazic. Pretul recomandat este de 159 de lei si il puteti gasi in magazinele unde se vand produse Lancome, precum Sephora, Douglas, Kendra si Marionnaud.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.