Review: Rowenta Volum’ 24 Respectissim

Am aflat de acest aparat-minune pe la mijlocul lunii octombrie si de atunci mi-am propus sa pun manutele pe el si sa il incerc si eu, ca sa vad daca intr-adevar face ceea ce promite. Este vorba de Volum’ 24 Respectissim de la Rowenta, un dispozitiv ce ofera volum parului de la radacina.

 

Avand parul foarte fin si moale, mi l-am dorit de indata ce am auzit de el, in special pentru ca producatorul il lauda pentru timpul record de coafare. Spre deosebire de zecile de minute pe care le pierd in mod normal cu foehnul si peria pentru a-i da volum parului meu, cu Volum’ 24 Respectissim coafura ar trebui sa fie gata in numai 8 minute.

 

 

 

Informatii despre noul aparat Rowenta v-am oferit aici, asa ca acum va voi arata si cum se manevreaza. Inainte de a-l incerca, m-am pus pe cautat review-uri pe net, pentru a vedea care sunt rezultatele. Astfel, am observat la mai multe fete din blogosfera, atat de la noi, cat si din strainatate, ca au omis un pas destul de important in timpul coafarii parului cu acest dispozitiv, motiv pentru care nu se vedea o diferenta prea mare intre imaginile de before si after. Asa ca m-am gandit sa va arat, pas cu pas, ce trebuie sa faceti pentru a avea volumul dorit.

 

In primul rand, Volum’ 24 Respectissim se foloseste numai pe parul curat si uscat. Daca va doriti un look cat mai natural, va recomand sa nu utilizati aparatul pe primele suvite de par care se afla de-a lungul cararii. Puteti izola aceste suvite cu ajutorul clemelor din plastic care vin la pachet cu dispozitivul.

 

Pasul 1: Alegeti o suvita, pe care o fixati cu dispozitivul cat mai aproape de radacina, de-a lungul cararii, precum in imaginea de mai jos. Tineti strans aparatul in aceeasi pozitie timp de 3 secunde.

 

 

Pasul 2: Fiti atente, deoarece acesta este pasul de care multa lume uita: dupa cele 3 secunde, rotiti aparatul aducand manerul in pozitie verticala pentru a obtine acel volum de la radacina.

 

 

Pasul 3: Ultima miscare este trecerea suvitei pe partea opusa a capului. Repetati procedura si pentru restul suvitelor pana cand terminati aceasta parte a parului. Faceti apoi acelasi lucru si pentru partea opusa, cat si pentru parul din spate, daca simtiti nevoia.

 

 

Asa cum ne spune si manualul dispozitivului, acesta necesita cateva utilizari pana va acomodati cu manevrarea lui. Eu l-am folosit de vreo 2-3 ori pana sa-mi dau seama ce trebuia sa fac ca sa nu-mi mai ramana un fel de cute aproape de radacina parului, acolo unde plasam aparatul. Din graba, am reusit sa-mi creponez un pic vreo doua suvite chiar si in poze. Dar, per total, cred ce se vede destul de clar diferenta intre parul meu normal si cel coafat cu Volum’ 24 Respectissim.

 

Credit foto: Octav Mardale.

 

Acesta are pretul de 219 lei si il puteti gasi in magazinele de specialitate. Daca vreti sa vedeti mai multe coafuri realizate cu ajutorul noului aparat Rowenta, putet sa intrati pe site-ul www.volum24.rowenta.ro.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Review: Rowenta Volum’ 24 Respectissim

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.