Review: Wonder’full Mascara by Rimmel London

Dragilor, stiu ca am cam lipsit in ultima vreme de pe blog si o sa va spun si de ce intr-unul din urmatoarele articole. Azi vreau, in schimb, sa va prezint un produs pe care l-am tot folosit de cand l-am primit spre testare: Wonder’full Mascara de la Rimmel London. Este unul din putinele rimeluri pe care le-am folosit vara asta, deoarece majoritatea nu rezistau la caldura de afara si pana la sfarsitul zilei aveam ochi de raton.

 

Eu nu folosesc niciodata rimel waterproof deoarece imi usuca prea tare genele si simt un disconfort la ochi de-a lungul zilei. Asa ca, in general pe timpul verii, caut un rimel normal, dar rezistent. M-am bucurat tare mult sa vad ca noua mascara de la Rimmel London este ceea ce-mi trebuie, rezistand eroic pe genele mele in cele mai caniculare zile.

 

 

 

Wonder’full este prima mascara cu ulei de argan marocan lansata de Rimmel. Formula acesteia protejeaza genele, oferindu-le volum si definire. Periuta este flexibila, cu peri mici si fini care acopera fiecare geana in parte, separandu-le frumos.

 

Chiar m-a uimit cat de bine rezista, nefiind un rimel waterproof, iar dupa ce l-am folosit cateva zile la rand, mi-a lasat impresia ca intr-adevar ingrijeste in acelasi timp genele. Demachierea lui este foarte usoara, o lotiune micelara sau un demachiant obisnuit pentru zona ochilor fiind de ajuns.

 

De ce m-am grabit sa va povestesc despre ea? Deoarece noua mascara Wonder’full este disponibila in avanpremiera in parfumeriile Douglas din toata tara pana pe 16 august la pretul special de 29 lei. Asadar, mai aveti in jur de 3 zile sa mergeti repejor intr-un magazin Douglas si sa beneficiati de oferta.

 

 

Voi ce rimel folositi pe timp de vara?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Review: Wonder’full Mascara by Rimmel London

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.