Rexona si-a lansat in pasi de dans noile deodorante

Saptamana trecuta am petrecut o seara draguta in Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, unde Jojo, imaginea Rexona in Romania din 2008, a deschis expozitia de tinute pe care le-a purtat la ultima editie a concursului „Dansez pentru tine”, alaturi de partenerul ei de dans, Ionut Tanase.

Pe langa respectiva expozitie, Jojo a prezentat si si deodorantul Rexona, acum cu o noua tehnologie, Motion Sense – microcapsulele cu parfum se sparg la miscarea bratelor si elibereaza parfum care pastreaza senzatia de prospetime pe durata intregii zile. Pentru a evidentia noua tehnologie Motion Sense, Jojo a aratat in premiera publicului bratara Rexona, care ne arata cat de mult ne miscam intr-o zi.


Pentru a demonstra eficienta noilor deodorante antiperspirante Rexona, dar si pentru a arata publicului ca este in forma maxima in orice moment al zilei, Jojo a oferit publicului un moment de dans, alaturi de partenerul sau, Ionut Tanase. „Pentru seara aceasta, am ales impreuna cu coregraful nostru quickstep deoarece solicita foarte mult bratele. Rezultatul? Chiar si dupa efort fizic intens, Rexona functioneaza!” Printre invitatii participanti la evenimentul Rexona, s-a aflat si Bogdan Boanta, coregraful care i-a ajutat pe Jojo si Ionut sa castige competitia viselor la finalul anului trecut, dar si jurnalisti si sustinatori ai echipei Jojo – Ionut.

Lots of love, 
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.