Ritualul de relaxare – un moft sau o necesitate?

Sunt zile precum aceasta (mohorata, intunecata, plictisitoare) cand imi doresc sa merg din nou la spa. Ma gandesc ca, daca tot stau degeaba in casa, sa incerc sa ma relaxez cum pot eu mai bine. Aceasta pofta imi tot revine datorita experientei placute pe care am avut-o in urma cu o saptamana la Orhideea Spa.

Astfel, am avut parte de o dupa amiaza linistita, in care m-am bucurat de un masaj relaxant, cateva momente la piscina, putina sauna si un dus racoritor numit Tropical Rain. Felul in care m-am simtit la final a fost indeajuns incat sa-mi dau singura verdictul: stresul isi spune cuvantul. Am venit la spa epuizata, m-am relaxat, dar am plecat inapoi acasa si mai stresata, gandindu-ma ca nu voi mai avea prea curand parte de un astfel de rasfat.


Lipsa timpului si a banilor ma face sa gandesc mereu asa. Motiv pentru care am ajuns sa cred ca e absolut necesar sa imi formez un propriu ritual de relaxare la mine acasa. Avon mi-a venit in ajutor si de data aceasta, relansand de curand cateva din gamele Planet Spa, cu ingrediente noi, adunate din diferite colturi ale lumii. Cele 5 game relansate imi vor fi astfel mereu la indemana: Bali Botanica, Planet Spa cu ulei de masline, Planet Spa cu minerale de la Marea Moarta, subgama Planet Spa Turkish Bath si Planet Spa cu unt de Shea.

Fiind deja fana gamei cu unt de Shea, am avut ocazia sa testez la Orhideea Spa si restul produselor. De la flori de frangipani, lemongrass, fructe goji si ginseng, pana la caviar, sampanie si trufe de ciocolata… Acestea sunt doar o parte din ingredientele regasite in gamele Planet Spa, oferite de Avon.


Daca va tenteaza, aflati ca noile produse vor fi disponibile incepand cu luna iunie si vor putea fi comandate prin reprezentantii Avon.

Voi cum reusiti sa va relaxati?
Aveti un ritual special?


Lots of love,
Aleka Sarah.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Ritualul de relaxare – un moft sau o necesitate?

  1. Beauty by COCO

    Reușesc sa ma relaxez de fiecare data în sala de baie cu un dus bun, cu produse care sa îmi încânte simțurile.
    Citind o carte și savurând o ciocolata calda sau o cafea.
    Am multe ritualuri de relaxare și de fiecare data apelez la ele în special la sfârșit de săptămână.

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.