Save the Dogs – with Lush Romania


Incepand cu 12 martie, Lush Romania lanseaza in Bucuresti campania sociala de strangerea de fonduri pentru sterilizarea cainilor comunitari, in colaborare cu organizatia Save the Dogs. 

Campania se va desfasura in perioada 12 martie – 12 aprilie, in toate magazinele Lush din Romania si va avea ca scop strangerea de fonduri pentru sterilizarea cainilor comunitari. Pe durata intregii campanii, personalul Lush va oferi informatii utile privind situatia actuala a cainilor comunitari si va comercializa un sapun in editie limitata Dog Paw Print Soap (25.80 lei/100g), iar banii obtinuti vor fi donati organizatiei Save the Dogspentru sterilizare.


Evenimentul de lansare a campaniei a avut loc pe 14 martie 2012, in magazinul LUSH din incinta Galeriilor Comerciale Mario Plaza, unde invitatii au avut ocazia sa le intalneasca pe Ambasadoarele Italiei, doamna Franca Cospito si a Marii Britanii, doamna Linda MacLachlan, cat si pe Presedinta organizaţiei Save the Dogs, Sara Turetta si pe actrita romanca Monica Davidescu.

 

 
 
Lots of love, 
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.