Save the drama!

Nu imi place sa devin dramatica atunci cand intampin dificultati, desi stiu ca pot fi cateodata impulsiva. Dar drama poate fi creata si in situatii fericite, cel putin pentru ochii mei. Mi s-a spus de nenumarate ori ca sunt o fiinta foarte expresiva. Daca nu ma credeti, aveti confirmari mai jos…
Ei bine, si expresivitatea aceasta este buna la ceva. Pentru mine, privirea chiar spune totul; nu numai ca-mi da mie incredere in mine, dar ma face sa ma incred si in altii, cand e cazul. Motiv pentru care atitudinea pe care o adopt ma ajuta mereu sa nu arat chiar tot ce cred si ce simt. Pentru ca, sa fim realisti, nu e intotdeauna bine sa lasam lumea din jurul nostru sa vada prin noi.

Asa ca de cele mai multe ori imi reprim anumite ganduri si senzatii printr-o fata hilara, amuzata, si incerc sa ma destind. Ca e bine, ca e rau… asta nu stiu. Tot ce stiu e ca am mereu nevoie de ceva care sa-mi ofere doza de incredere in sine necesara.


In concluzie, mi-ar placea sa am mereu o privire dramatica si plina de inteles, daca tot restul fetei mele se stramba sau rade in hohote. 🙂
Astfel, daca tot vorbim de priviri dramatice, va anunt ca Avon lanseaza Mascara SuperDrama, un rimel ce ofera alungire, volum si intensitate privirii. Pe langa formula sa unica, imbunatatita cu particule de siliciu, se bazeaza si pe sprijinul aplicatorului revolutionar, cu peri in forma de evantai.


Lots of love,
Aleka Sarah.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Save the drama!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.