Se Deschid Noi Centre Nomasvello in Arad, Galati si Braila

Mare veste, mare! Luna asta, brandul Nomasvello, lider mondial in epilare definitiva si rejuvenare cu IPL, ajunge la 26 centre deschise in Romania, in doar 6 ani de existenta. Votata in martie 2016 de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri in sistem de franciza din Europa, reteaua Nomasvello continua sa se extinda la nivel national, intentionand sa ajunga la 30 saloane active pana la sfarsitul anului.

 

Daca in februarie 2016 a inaugurat noi centre in orasele Oradea, respectiv Pitesti, in luna martie brandul Nomasvello va deschide saloane in Arad si Galati, astazi, pe 26 martie, respectiv in Braila, pe 30 martie.

 

Inaugurare Nomasvello Galati

 

Noile centre care urmeaza a se deschide in orasele Braila si Arad vor pune la dispozitia clientilor terapii de infrumusetare cu IPL, alaturi de tratamentul facial ProSkin. Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, pentru un ten frumos si sanatos.

 

Noul salon Nomasvello Micro 19 Galati va oferi clientilor, pe langa terapiile cu IPL si ProSkin si accesul la procedurile pe baza tehnologiei LED+Esthetic, care actioneaza pe principiul fototerapiei (Photocare). Astfel, locuitorii din Galati vor avea la dispozitie tratamente anticelulitice si de fermitate cu LED, terapii faciale LED antirid si de tratare a tenului gras sau uscat, precum si o inovatie la nivelul cosmeticii dentare: albirea dentara BIO. Acesta din urma este singurul tratament de pe piata care asigura rapid (in doar 60 minute) albirea dintilor cu pana la 8 tonuri, fara durere si fara efecte secundare, pe baza unui gel cu substante naturale, activate de tehnologia LED.

 

Oferta-Nomasvello-Martie

 

Toate centrele Nomasvello nou deschise vor comercializa produsele profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. In plus, vor oferi Gratuit tuturor celor interesati testarea epilarii definitive, alaturi de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.

 

Totodata, in data de 15 martie 2016 brandul No+Vello a initiat un proiect-pilot in cadrul Promenada Mall, unde a lansat conceptul de Nomasvello Point, un business atractiv in sistem de franciza, pe care urmeaza a-l dezvolta la nivelul oraselor mici din Romania. Prin inovatia No+Vello Point se poate deschide un centru cu serviciile Nomasvello in cadrul unei afaceri deja active din tara, daca publicul-tinta este acelasi: romani cu venituri medii si peste medie, interesati de serviciile de beauty si de propria imagine.

 

Nomasvello-The-Bar

 

Pana la finele anului 2016 reteaua Nomasvello Romania intentioneaza sa aiba 30 centre active, cautand francizati pentru deschiderea de noi saloane in orase precum Baia-Mare, Sibiu, Targu-Mures, Alba-Iulia, Constanta, Timisoara si Piatra-Neamt. Brandul va continua sa se extinda cu noi centre si in capitala, pentru a fi prezent in toate centrele comerciale populare din Bucuresti.

 

Voi unde v-ati dori sa se deschida urmatorul centru No+Vello?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.