Stiai Ca… Esti Frumoasa? Ai Incredere In Tine Si Spune-o!

Dove, primul brand care a redefinit feminitatea si a dat valoare frumusetii naturale, isi continua misiunea de a incuraja cat mai multe femei sa-si aprecieze frumusetea la adevarata valoare printr-o noua campanie creata special cu si pentru femeile din Romania. Campania se desfasoara in perioada 19 februarie – 10 martie si isi propune sa inspire cat mai multe femei din Romania sa declare “Sunt frumoasa!”.

 

Vizual-campanie-Dove

 

“Se spune ca femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase femei din lume, insa putine dintre ele au increderea necesara sa afirme acest lucru. Educatia si stereotipurile promovate de societatea actuala sunt doar doua dintre motivele care au contribuit la transformarea frumusetii intr-o sursa de anxietate. Tocmai din dorinta de a le evidentia frumusetea si de a le incuraja sa fie mai increzatoare in propria frumusete, Dove face un nou pas si, pentru prima data, promoveaza in vizualul campaniei femei obisnuite din Romania.” declara Ana Maria Paslaru, Director Marketing Unilever.

 

In cadrul campaniei, Dove inspira femeile sa spuna “Sunt frumoasa!” prin intermediul unei serii de actiuni speciale. Campania Dove debuteaza cu un video emotional ce surprinde lipsa de incredere a femeilor in a-si declara frumusetea. Acestea sunt invitate sa publice o fotografie folosind hashtag-ul #suntfrumoasa pentru a sustine misiunea. Toate declaratiile vor fi centralizate si afisate in timp real in counter-ul disponibil pe www.doveclub.ro.

 

 

Alaturati-va femeilor din Romania care au incredere in frumusetea lor. Spuneti si voi “Sunt frumoasa”!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.