Un par mai tanar cu Gliss Hyaluron + Hair Filler

Odata cu trecerea timpului, nu numai pielea noastra are nevoie de produse speciale, mai hidratante sau anti-aging, ci si parul trebuie ingrijit cu formule special create pentru a satisface nevoile unei fibre capilare mature. De aceea, Gliss a lansat in premiera luna aceasta noua gama Gliss Hyaluron + Hair Filler, primul tratament reparator care are la baza un complex de acizi hialuronici, cunoscut pentru proprietatile sale hidratante.

Cu o tehnologie inspirata din tratamentele dermale de reintinerire de tip filler, noua gama are la baza micro-cheratina si derivati din acizii hialuronici, si actioneaza in trei etape pentru a oferi parului regenerare intensa, suplete si volum. Formula patrunde in celulele parului, reumple din interior structura fibrei capilare imbatranite si o fortifica.

Asemenea tratamentelor specializate de ingrijire a pielii, o rutina de ingrijire a parului care este atent adaptata la nevoile acestuia va da rezultate optime. Astfel, gama Gliss Hyaluronic + Hair Filler este formata din sampon, balsam si balsam-spray fara clatire. Samponul si balsamul costa fiecare in jur de 13 lei, iar spray-ul leave-in are pretul recomandat de 15 lei.

Ce parere aveti de noua gama? La mine nu e cazul inca sa incep sa folosesc produse pentru un par matur, asa ca i-am oferit cadou noua gama mamei mele. Sunt chiar curioasa daca observa vreo diferenta si daca ii place.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Un par mai tanar cu Gliss Hyaluron + Hair Filler

  1. Mirela NItu

    Putintica rabdare, de-abia m-am apucat sa-l folosesc. Dupa cateva spalari o sa va spun concluziile mele. 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.