Un suporter adevarat!

Vara asta sportul este in adevarata sa splendoare. Fie ca e vorba de UEFA, fie de Jocurile Olimpice, toata lumea vorbeste numai despre asta. Eu personal nu sunt o mare fana a sportului si nici sportiva, dar perioada aceasta imi aduce aminte de verile racoroase din copilarie, cand ma uitam seara tarziu cu bunicul meu la diverse meciuri de fotbal.


Nu ma intelegeti gresit, nici atunci nu intelegeam o boaba de fotbal, dar imi facea placere sa petrec timpul cu el in fata televizorului. Faceam mereu pariuri pe cateva monede, dar pana la finalul meciului eu adormeam. Asta nu il oprea pe bunicul meu sa imi spuna de fiecare data in dimineata urmatoare ca echipa mea a castigat! Cred ca il bucura sa ma vada vesela, iar eu ma bucuram sa fiu alaturi de el in astfel de momente.


Eram un adevarat suporter! Si inca as mai fi daca nu as locui in alt oras. Iar prin aceasta postare cred ca vreau sa ii arat acest lucru. Cu urmatoarea ocazie cand ma voi intoarce in orasul natal, voi avea o surpriza pentru el: noua gama Championship Collection, lansata de curand de Avon. Sunt sigura ca il va incanta! Si cu ocazia asta, eu imi voi inaugura accesoriile tematice, ca un adevarat suporter. 🙂


Tu pe cine sustii in aceasta perioada sportiva?


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.