Un ten mai luminos cu Boots No7

Am facut cunostinta cu brandul Boots acum cativa ani buni cand datorita lui am reusit si eu sa imi gasesc prima mascara potrivita ochilor mei, care sa nu ma faca efectiv sa plang. Pe vremea aceea nu stiam ca este brand cu renume in UK si habar n-aveam ce se afla in spatele acestuia.

Zilele trecute am avut ocazia sa o cunosc pe Pooja Gajree, Senior Brand Ambassador No7, ce a venit in Romania pentru lansarea unei noi game Boots No7, si anume Beautiful Skin. Pooja ne-a dezvaluit o parte din istoria marcii No7, ne-a povestit cum s-au plasat pe locul 1 in topul marcilor de ingrijire in Marea Britanie si cata cercetare exista in spatele sau.

Boots No7 creeaza mereu produse destinate nevoilor femeilor din fiecare tara sau continent, Beautiful Skin fiind conceputa pentru a raspunde nevoilor tuturor tipurilor de ten si pentru a permite femeilor sa aiba o piele mai luminoasa in doar 14 zile, urmand doar doi pasi simpli: curatatare si hidratare.

Gama este structurata pe tipuri de piele, cea roz fiind pentru ten normal/uscat, mov pentru ten uscat/foarte uscat si verde pentru ten normal/gras. Fiecare set contine o crema de zi si una de noapte, iar toate cele de zi au SPF  15, cu protectie UVA, nu numai UVB.


Pe langa aceste produse de ingrijire, am testat la eveniment si primerul Airbrush Away si noul BB Cream din gama Beautfiul Skin, ce se poate gasi in doua nuante pentru fiecare tip de ten, normal/uscat si normal/gras.

Boots No7 se poate gasi la noi numai in farmaciile Sensiblu, iar preturile produselor din noua gama se afla undeva la 60-70 de lei.

 Voi ati incercat pana acum ceva de la Boots No7?

Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Un ten mai luminos cu Boots No7

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.