Video: Ten Impecabil si Luminos cu Miss Sporty INSTA Glow

Una din colectiile noi de machiaj pentru vara lui 2016 este Miss Sporty INSTA Glow. Sub sloganul si hashtag-urile #NoFilter #PerfectSkin #NaturalGlow, noua gama ne promite un ten impecabil cu luminozitate naturala. Colectia include un primer pentru ten, fond de ten, farduri de obraz si bronzer.

 

 

Primer-ul INSTA Glow ofera o baza fondului de ten dar si un efect de iluminare, avand particule fine de sclipici. Textura sa este una catifelata si pregateste tenul pentru aplicarea fondului de ten. Produsul poate fi aplicat si deasupra fondului de ten pentru un efect subtil de iluminare.

 

Fondul de ten INSTA Glow acopera micile imperfectiuni, face porii sa fie mai putin vizibili si ofera o luminozitate naturala. Formula sa este una cremoasa, confortabila, motiv pentru care fondul de ten nu are efect de masca. Acesta vine in nuantele 002 Light, 003 Medium si 004 Dark. Eu am primit nuanta Medium si cred ca mi s-ar potrivi cel mai bine prin vara, cand ma va prinde un pic soarele.

 

Fardurile de obraz INSTA Glow sunt disponibile in 6 nuante: Luminous Beige, Radiant Mocha, Flushed Pink, Glowing Mauve, Beaming Peach, Shiny Coral. Iar pentru o piele ca dupa o zi de plaja, vine in ajutor noul bronzer INSTA Glow, disponibil in nuantele Sunkissed Blonde si Sunny Brunette. In video veti vedea blush-ul in nuanta Radiant Mocha si bronzerul Sunny Brunette.

 

Preturile recomandate pentru gama INSTA Glow sunt: fond de ten – 16 lei, primer – 16 lei, blush – 15 lei, bronzer – 15 lei.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.