Waterproof Mascara Challenge: Artdeco All in One Mascara

Dupa ce prima parte a saptamanii a trecut si testasem deja primele 4 rimeluri primite, eram in continuare incantata de faptul ca am putut incerca produse despre care am auzit numai cuvinte de lauda si mi-am putut face o idee in legatura cu ele. Totusi, din nefericire inca nu imi gasisem rimelul perfect – acela care ar fi putut inlocui rimelul cu care eu ma dadeam in mod normal inainte sa fie scos de pe piata.

 

In cea de-a 5-a zi m-am hotarat ca urmatorul produs pe care il voi testa sa fie All in One Mascara Waterproof de la Artdeco. Ce m-a atras sa il aleg pe el a fost in primul rand ambalajul (care este total diferit fata de ce am incercat pana acum, recipientul fiind mai subtire, cu capacul argintiu si corpul negru), dar si faptul ca pana acum nu mai folosisem decat un singur produs de la acest brand.

 

 

 

La capitolul promisiuni, All in One Mascara este destinat pentru o crestere uimitoare a volumului genelor, datorat in mare parte si periutei ce are doua randuri de peri – unul pentru separare si unul pentru ingrosare. Pe de alta parte, un aspect extrem de interesant este faptul ca formula produsului contine atat ceara de albine, cat si ceara de palmier care ajuta la pastrarea supletii, finetii si hidratarii genelor.

 

Asadar, am trecut la actiune si l-am incercat, iar prima mea parere legata de acest rimel a fost una total neasteptata. Un lucru a fost cert: mi-a placut extrem de mult! Pentru prima data, un produs de la care nu aveam niciun fel de asteptare m-a dat pe spate. Rimelul a avut un aspect excelent, curband genele si oferindu-le intr-adevar un volum uimitor.

 

 

 

Dupa o zi de purtare parerea mea s-a mentinut; rimelul nu s-a intins deloc si ca bonus am decis sa ii testez rezistenta in mijlocul unui dus in care mi-am frecat ochii insistent. Surprinzator, produsul a rezistat fantastic, iar cand am iesit din apa ochii mei aratau in continuare perfect. Toate aceste cuvinte de lauda au un singur subinteles clar – faptul ca as cumpara acest produs pentru a-l folosi in mod uzual. Pretul lui este in jur de 65 de lei.

 

Lots of love,

Ilinca. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.