Your partner in beauty: Douglas

Luna trecuta, cu doar cateva zile inainte de a pleca in Praga, am avut ocazia de a redescoperi lumea Douglas – Your partner in beauty. Fiind prezent in Romania de mai bine de 7 ani cu 15 magazine in cele mai mari orase, si avand peste 1200 de parfumerii pe plan european, Douglas ofera o gama larga de produse de beauty, fie ca e vorba de parfumuri, cosmetice sau produse si accesorii de ingrijire.

 

Avand ca tema expresia “Hello Beauty!”, evenimentul a avut loc intr-o casa cu o terasa spatioasa, fiind decorata toata cu produse pe care le putem gasi in Douglas. Astfel, am fost uimita sa vad cate branduri proprii detine aceasta parfumerie – Absolute Douglas (produse de machiaj), Douglas Beauty System (ingrijirea tenului si a corpului), Douglas Hair, Douglas Nails Hands Feet, Douglas Sun, Douglas XL.xs si J.S. Douglas Sohne.

 

 

 

 

 

 

Pe langa acestea, am putut gasi si branduri precum Anny (lacuri si tratamente pentru unghii), Mades Recipes (produse de baie si ingrijire corporala), Toni Gard, Michael Kors, Tommy Hilfiger si Armani Code Ice, cel mai recent parfum lansat de Giorgio Armani, disponibil in avanpremiera in parfumeriile Douglas.

 

Ce mi-a atras mie atentia cel mai mult a fost parfumul My Honey de la Toni Gard, produsele de make-up Michael Kors si toata gama pentru ingrijirea corpului J.S. Douglas Sohne. Iar apropo de Praga, mi s-a parut foarte utila gama Douglas xs, cu produse de ingrijire si de baie in recipiente perfect concepute pentru calatorii.

 

 

 

 

Voi ce produse minunate ati descoperit in Douglas?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Your partner in beauty: Douglas

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.