Concurs: 10 ani de L’Oreal Professionnel in Romania

Toata luna februarie m-am gandit la ce surprize sa va mai pregatesc cu ocazia venirii primaverii, asa ca imi face o deosebita placere sa va anunt ca pe 3 marie am fost invitata intr-unul dintre cele mai renumite cluburi din Bucuresti, pentru a sarbatori 10 ani de L’Oreal Professionnel in Romania si de data asta vreau ca una sau unul dintre voi sa ma insoteasca la marele eveniment.

 

Vom avea ocazia de a ciocni o cupa de sampanie in cinstea L’Oreal Professionnel si vom petrece impreuna o seara minunata alaturi de Ambasadorii L’Oreal Professionnel si un invitat special, care ne vor incanta cu un moment artistic pentru a prezenta cele mai in trend look-uri ale sezonului.

 

Si daca tot suntem la capitolul acesta, veti vedea mai jos 12 imagini cu look-uri de vedeta. Pentru a participa la concurs, trebuie sa imi lasati un comentariu in care sa imi spuneti care este look-ul vostru preferat, iar joi seara imi voi alege insotitorul sau insotitoarea prin tragere la sorti.

 

Jennifer Lopez, Diana Agron, Jessica Chastain si Michelle Williams

 

 

Kim Kardashian, Beyonce, Karlie Kloss si Miley Cyrus

 

 

Gisele Bundchen, Blake Lively, Rihanna si Megan Fox

 

 

Nu uitati ca evenimentul va avea loc luni, 3 martie 2014, la ora 19:00, asa ca aveti aceste detalii in minte atunci cand va decideti sa va inscrieti la concurs.

 

Succes!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

L.E.: Concursul s-a incheiat, iar castigatorul este de data aceasta un baiat (spre surprinderea mea), si anume Dragos. Felicitari!

11 Comentarii

Spune-ti parerea

11 thoughts on “Concurs: 10 ani de L’Oreal Professionnel in Romania

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.