Concurs: Cadouri de Craciun de la B.U.

Deoarece pe mine ma apuca euforia Craciunului mult mai devreme decat ar trebui, m-am gandit sa incerc sa va entuziasmez si pe voi putin. Si cum altfel, daca nu cu un nou concurs? V-am pregatit ceva deosebit impreuna cu B.U. si sunt sigura ca o sa va placa!

 

B.U. cred ca a fost primul brand de parfumuri pe care l-am purtat vreodata. Desigur, asta se intampla acum ceva timp, pe la inceputul liceului, dar mi-aduc si acum aminte cum imi faceau mereu cu ochiul cutiile metalice ce contineau diferite sticlute aromate. Inca se mai intampla sa raman blocata la raftul de parfumuri cand merg la cumparaturi prin Mega Image si sa caut cu privirea cutiile colorate B.U.

 

In aceasta iarna B.U. incearca sa insufle fiecarei fete sentimentul libertatii prin variatele sale miresme. Fiecare gama de parfum este special conceputa pentru a surprinde personalitatea tinerelor femei. In functie de starea de spirit si de dorintele fiecareia, avem urmatoarele game:

 

Gama Heartbeat – mireasma ce spune povestea fetei romantice, care transmite senzualitate si caldura. Parfumul Heartbeat intruchipeaza romantismul, emanand o usoara aroma de vanilie, combinata cu mosc si lemn de santal. Pachetele pentru sarbatori din aceasta gama sunt prezente in trei variante: Natural Spray (75 ml) + Gel de dus (250 ml) – 24 lei, Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml) – 24 lei, Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml) – 46 lei.

 

 

Gama Trendy se adreseaza femeii tinere care este intotdeauna la curent cu tendintele actuale. Aroma lemnoasa de mosc induce experiente moderne, lucru ce se reflecta si in ambalajul sofisticat al pachetului de sarbatori. Acesta contine Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml) si are pretul de 24 lei.

 

 

Gama Rockmantic sau romantic meets rebel. Rezultatul este atitudinea contrastanta a fetei originale, care isi pastrează rafinamentul. Parfumul este o explozie de prospetime, identificandu-se aroma de citrice combinata cu note de vanilie si lemn de cedru. Pachetul pentru sarbatori contine Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml) si poate fi gasit la pretul de 46 lei.

 

 

Gama Wild – parfumul caracteristic tinerei dinamice, care isi traieste viata cu o nota de nonconformism si eterna prospetime. Aroma parfumului transmite un sentiment de incredere in sine si independenta prin notele de mosc si ambra, dezlantuind latura salbatica a fetei moderne. Cele trei variante de pachete destinate perioadei de sarbatori contin: Natural Spray (75 ml) + Gel de dus (250 ml) – 24 lei, Natural Spray (75 ml) + Deo Body Spray (150 ml) – 24 lei, Eau de Toilette (50 ml) + Deo Body Spray (150 ml) – 46 lei.

 

 

Daca va tenteaza vreunul din produse, aveti sansa de a le castiga pe pagina de Facebook a blogului meu. Am pus la bataie in total 5 pachete B.U.: 2 pachete B.U. Wild (Deo + EDT 50ml), 2 pachete B.U. Heartbeat (Deo + EDT 50ml) si un pachet BU Rockmantic (Deo + EDT 50ml).

 

Pentru a participa trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:

1. Sa dati Like paginii de Facebook B.U. Romania.

2. Sa dati Like paginii de Facebook Consilierul de Cadouri.

3. Sa intrati pe pagina de Facebook Sunshine Sarah, mai exact pe acest album de poze, si sa lasati un comentariu la imaginea cu pachetul B.U. preferat, spunand de ce v-ati dori acel pachet cadou de Craciun.

 

Concursul incepe in seara aceasta si se incheie vinerea viitoare, adica pe 13 decembrie, urmand ca sambata pana in ora 14:00 sa anunt castigatorii.

 

Succes!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

 

L.E.: Concursul s-a incheiat, iar cei 5 castigatori sunt: Ana-Maria Gurgu (set B.U. Wild), Mere Verzi (set B.U. Wild), Amalia Olteanu (set B.U. Heartbeat), Cristina Matei (set B.U. Heartbeat), Mihaela Bolea (set B.U. Rockmantic). Felicitari!

6 Comentarii

Spune-ti parerea

6 thoughts on “Concurs: Cadouri de Craciun de la B.U.

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.