Si castigatoarea este…

Ei bine, dupa o saptamana plina de like-uri, share-uri si comentarii la pozele cu tinutele din concursul TeX by Carrefour, e timpul sa anunt castigatoarea cuponului valoric de 500 de lei!

Dupa cum stiti, participantele la concurs au fost 5 fete frumoase foc, toate cititoare ale blogului Sunshine Sarah, pe care le-am provocat sa poarte pantalonasii TeX cum stiu ele mai bine. Le puteti admira, daca n-ati facut-o pana acum, aici. Fie ca a fost vorba de un outfit clasic, casual-chic, funky sau romantic, fiecare a adaugat o nota personala acestuia.

Cum spuneam, castigatoarea a fost aleasa prin vot, pe baza numarului de like-uri la poza de pe pagina de Facebook a blogului si, dupa cum banuiesc ca ati vazut si voi, aceasta este Andra Margarit, cu un numar de 128 de voturi adunate! Pe locul 2 se apropia vertiginos Iuliana Manea, apoi Pia Marina Voicu, Andra Stegaru si Ramona Nastase.


Felicitari, Andra! Sper sa te bucuri de sesiunea de shopping oferita de TeX si sa iti faci multe poze cu noile achizitii, ca sa ti le admiram si noi pe Facebook. 🙂

Lots of love,
Aleka Sarah.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Si castigatoarea este…

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.