Bloom where you are planted

Ati auzit vreodata de expresia “Bloom where you are planted”? Asta inseamna ca o persoana ar trebui sa profite de oportunitatile pe care i le ofera viata si sa fie recunoscatoare pentru ceea ce il inconjoara, pentru ca oamenii si locurile minunate exista in jurul nostru numai atunci cand alegem sa cautam. Va invit sa cititi mai departe, daca vreti sa vedeti ce inseamna sa traiti dupa aceasta zicala veche.

 

 

1. Apreciati lucrurile legate de locul in care traiti. Incercati sa va puneti in pielea cuiva care nu a fost niciodata in orasul sau tara voastra. Ce anume este unic si frumos cu privire la locul pe care voi il numiti “casa”?

 

2. Petreceti timp cu familia voastra. Ei v-au crescut si vor continua sa fie o parte importanta din viata voastra pana la finalul acesteia. Vorbind cu ei si facand lucruri mici pentru a le arata ca va pasa sunt doar cateva lucruri care va vor insenina ziua atat voua, cat si familiei voastre.

 

3. Urmariti-va in continuare obiectivele. Taiati-le in bucati mai mici si incercati sa le realizati un pic cate un pic in fiecare zi.

 

4. Go with the flow. Acceptati faptul ca nu puteti controla totul si incercati sa scoateti tot ce-i mai bun din situatiile prezente. In viata este necesar sa fiti flexibili, pentru a nu va stresa si pentru a nu suferi prea mult.

 

5. Incercati sa aveti un stil de viata echilibrat intre serviciu, prieteni, timp liber si sport. Participati la toate activitatile care va incanta, incercand in acelasi timp sa nu neglijati anumite aspecte din viata voastra. Multe persoane si-au pierdut ba locul de munca, ba persoana iubita, deoarece l-au luat de bun si nu au stiut cum sa pastreze un echilibru intre factorii importanti din viata lor.

 

6. Fiti prietenosi si vorbiti cu oamenii cu care interactionati in fiecare zi. Acestia vor fi prin preajma pentru o vreme. In plus, fiecare persoana are secrete interesante si caracteristici care merita sa fie descoperite.

 

7. Incercati sa aveti mereu o atitudine pozitiva. Exista multe lucruri pe care nu le putem schimba in viata, dar vom avea o experienta mult mai placuta daca suntem pozitivi. Fake it until you make it. De multe ori, daca aveti o zi proasta, dar incercati totusi sa va fortati sa zambiti, veti observa ca veti ajunge in final sa zambiti cu adevarat si sa va simtiti mult mai bine.

 

Voi cum incercati sa va faceti viata mai linistita si frumoasa?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Bloom where you are planted

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.