Despre cadouri si dorinte de Craciun

Sarbatorile de iarna au fost dintotdeauna preferatele mele si le astept mereu cu nerabdare. O fi un cliseu, dar ma bucura nespus Craciunul, cu toate decoratiile, luminitele si cadourile care vin odata cu aceasta perioada. Dar cel mai mult imi place faptul ca pot face cadouri celor dragi.

Dupa cateva zile de cercetare, am reusit sa gasesc cadouri, sper eu, perfecte pentru fiecare. Un mare ajutor au fost si recomandarile de cadouri Avon, care m-au inspirat indeajuns incat sa comand cateva produse din brosura pentru o parte din cadouri.

De ceva timp am descoperit niste produse la Avon care mi-au devenit indispensabile si m-am hotarat sa comand cate ceva si apropiatilor mei, iar feedback-ul lor a fost unul chiar placut. Spre exemplu, in trusa mea de machiaj nu lipseste niciodata una din paletele de farduri din colectia LUXE, in nuanta Glamorous Roses.

Ce-mi doresc eu, in schimb, de Craciun este sa ninga frumos si sa am parte de o masa in familie copioasa, ca in copilarie. Si sa le placa tuturor cadourile mele, desigur, deoarece le voi darui ca de obicei din inima. 🙂

Voi ce va doriti de sarbatori?
Ati reusit sa gasiti cadouri pentru toti cei dragi voua?
Lots of love,
Aleka Sarah.  

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Despre cadouri si dorinte de Craciun

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.