IndyDraw te pune in pielea eroului tau preferat!

V-ati dorit vreodata sa va puneti in pielea eroului vostru preferat? Ati incercat la un moment dat sa va imaginati cum ati arata, daca v-ati pune propriul chip in corpul super eroului vostru? Fiecare dintre noi are un personaj preferat. Din desenele animate, dintr-un film care ne-a ramas in suflet, ori vreun cantaret sau sportiv.

 

Daca v-ati dorit sa fiti chiar voi in locul lui Superman, Batman, Bilbo, Gollum, Iron Man, Loki, Thor, Captain America, Hulk ori Hawkeye sau poate v-a placut Elsa, Maleficient, Cat Woman sau Black Widow, aceasta dorinta se poate materializa acum, deoarece la IndyDraw personajele voastre preferate prind viata cu chipul vostru. IndyDraw ii deseneaza, manual, pe oricare dintre ei, le inlocuieste fata si armonizeaza totul cu propriul vostru chip!

 

Lansare IndyDraw

 

“IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafica. Suntem cativa oameni care incercam sa construim un loc pe Internet unde oricine sa poata comanda portrete personalizate sau compozitii grafice deosebite, premium, in diverse stiluri (cu accent pe comic-book dar si pe cartoon, pictural, caricatura, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri placute pentru cei dragi”, afirma Cristian Baita, fondator IndyDraw.

 

Cum functioneaza? Le trimiteti celor de la IndyDraw o poza cu fata voastra, alegeti personajul dorit si ipostaza, iar ei va transforma in eroul vostru preferat. Orice va puteti imagina poate fi transpus in realitate. Daca va doriti mai mult de atat, baietii va propun benzile desenate, caricaturile sau postere de film, tot cu personajele alese de voi. Toate acestea pot fi imprimate pe tricouri, cani, afise, canvas si alte tipuri de suport.

 

IndyDraw - Lara Croft

 

IndyDraw - Miley Cyrus & Lady Gaga

 

Cel mai fain lucru este faptul ca lucrarea primita va fi unicat, intrucat artistii IndyDraw ilustreaza toate desenele manual, in diverse stiluri si folosind tehnologii moderne. Eu cred ca un astfel de poster ar fi cadoul perfect pentru barbatul vostru, daca acesta este innebunit dupa vreun erou sau personaj anume. 😀 Pentru mai multe informatii despre proiectul IndyDraw, cat si pentru a plasa o comanda, va invit sa intrati pe site-ul lor: www.indydraw.com.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.