UberPUPPIES sau 15 Minute de Iubire Neconditionata

Am tot spus-o si o voi mai spune de cate ori e nevoie, ca sa va notati in calendar: de ziua mea, pe 12 februarie, se intampla tot felul de lucruri frumoase. 😀 Mici, ce-i drept, dar minunate. Spre exemplu, Uber, impreuna cu Asociatiile Robi si RedPanda, lanseaza UberPUPPIES, o initiativa prin care, la cerere, iubitorii de animale din Bucuresti pot primi dragostea neconditionata a unui catelus fara stapan.

 

Astfel, maine, intre orele 12:00 si 16:00, utilizatorii Uber pot comanda o masina care le va aduce, pentru 15 minute, un catelus insotit de un voluntar de la asociatiile partenere. Toate incasarile din aceasta initiativa vor fi donate catre cele doua asociatii de protectie a animalelor. Pentru a comanda o masina cu un catel, tariful minim este de 30 lei, insa utilizatorii pot alege sa doneze mai mult. Pentru asta, trebuie sa anunte soferul partener Uber sau voluntarul care insoteste cateii.

 

UberPUPPIES in Bucuresti

 

Doritorii pot adopta ulterior un catel, reprezentantii celor doua asociatii partenere oferindu-le tot suportul privind procedurile si pasii de urmat.

 

“Prin aceasta initiativa, alaturi de Uber, vrem sa reamintim ca animalele iubesc neconditionat, dar si ca, la randul lor, au nevoie de iubire. In acest moment, in adapostul nostru, se afla peste 250 de catei fara stapan si avem nevoie de tot sprijinul pentru a-i intretine, dar si pentru a le gasi o familie. Voluntarii nostri vor insoti cateii si vor da toate informatiile necesare celor care vor dori sa se implice mai mult sau chiar sa adopte un catel in urma acestei campanii”, a declarat Marilena Cristian, Presedintele Asociatiei Robi.

 

“De regula, oamenii isi fac mai greu timp sa viziteze adaposturile pentru animale. De aceea, folosim tehnologia Uber pentru a-i pune in legatura pe iubitorii de animale cu cei mai buni “reprezentanti” ai nostri: cateii din Centrul de Adoptii Red Panda. Fiecare UberPUPPY va fi insotit de un voluntar care va avea grija ca totul se intampla in conditii de siguranta”, a declarat Raluca Simion, Presedintele Asociatiei Red Panda.

Prin aceasta initiativa, Uber ii invita pe utilizatori sa primeasca si sa daruiasca putina afectiune neconditionata, in ajun de Valentine’s Day. Pentru cei care vor sa cheme o masina cu un UberPUPPY dar nu au cont, Uber acopera pana la 30 de lei din valoarea cursei daca descarca aplicatia si introduc codul “SMOTOCELI”.

 

UberPUPPIES screenshot

 

Doua sfaturi utile pentru cei care vor comanda UberPUPPIES:

 

– este important ca cei care se afla la birou sa se asigure ca este permis sa aduca animale in cladire si ca nu sunt colegi alergici. In plus, este recomandat sa existe o incapere separata pentru aceasta activitate.

 

– este probabil ca cererea sa fie mare, de aceea se poate intampla sa nu existe mereu o masina UberPUPPIES disponibila. Utilizatorii sunt rugati sa incerce peste cateva minute.

 

Eu una cred ca voi avea parte de dragoste cu nabadai, deoarece tot maine vreau sa-mi duc si unul din pisoi la veterinar cu Uber. Dar nu pot rata ocazia de a smotoci un patruped adorabil. 😀 Dar voi? Veti chema maine un UberPUPPY?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.