Beauty Swap by Beauty Barometer

Am inceput anul acesta asa cum se cuvine, si anume cu o intalnire a bloggerilor. Luni seara am avut ocazia sa ma reintalnesc cu bloggerite de beauty dragi, sa fac cunostinta cu niste fete pe care le urmaream de ceva timp si sa facem schimb de produse cosmetice intre noi.

 

Cine a venit cu aceasta minunata idee? Totul i se datoreaza Anei de la Beauty Barometer, care parca ne-a citit gandurile, deoarece multe dintre noi simteam nevoia sa facem o curatenie generala in sertarul sau chiar dulapul cu produse de beauty. Si parca nu-mi venea sa arunc niste produse noi-noute, nefolosite sau doar un pic testate.

 

Asa ca le-am strans pe toate si am fugit la Beauty Swap, eveniment ce s-a tinut in cadrul cafenelei Inspayer Batistei. Cand am ajuns eu, fetele deja isi scosesera tot arsenalul de bunatati pe masa si negocierile erau in toi. Eu personal nu venisem cu intentia de a schimba produsele mele pe altele, ci doar sa le dau unor persoane care chiar le vor folosi, insa am ajuns sa plec acasa cu mai multe.

 

Beauty Swap by Beauty Barometer

 

Beauty Swap

 

Bloggers Beauty Swap

 

Asta si datorita sponsorilor evenimentului, care ne-au facut niste mici cadouri. Printre acestia se numara: Cosmetic Plant, Farmec (Gerovital), Pick N Dazzle, Oriflame, Max Factor, Vectem, Flormar si Magnifique Skin. Mii de multumiri si din partea mea! De asemenea, fotografiile oficiale sunt facute de Iulian Sima, dar daca vreti sa vedeti si ce am mai postat noi de la fata locului, puteti cauta pe Facebook si Instagram hashtag-ul #beautyswapbybeautybarometer.

Sunt sigura ca veti gasi o multime, deoarece ne-am strans in jur de 40 de bloggerite de beauty. Daca sunteti curioase sa vedeti cine a mai participat, Ana a facut o lista destul de lunga pe pagina ei de Facebook, asa ca va invit sa dati click aici. Cat despre urmatorul Beauty Swap, eu am inceput deja sa imi pun deoparte unele produse si astept cu nerabdarea invitatia! 😀

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Beauty Swap by Beauty Barometer

  1. Loredana

    Am vazut poze pe mai multe bloguri si mi-am spus: “Uau, ce blogosfera de beauty frumoasa avem!”. Se vede ca a fost buna-dispozitie.

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.