Colour Tape – vernisaj Fabian Tatomirescu

Voi cum simtiti viata? Cum va raportati simtirile la ceea ce se desfasoara in spatele vostru? Acestea au fost primele intrebari pe care si le-a pus Fabian Tatomirescu inainte sa inceapa proiectul fotografic Colour Tape.

De Fabian ati mai auzit in cadrul postarilor mele, el fiind unul din fotografii care ma ajuta cu pozele pentru blog si, in acelasi timp, un foarte bun prieten de-al meu. Ce nu stiati probabil despre el este faptul ca acesta a lucrat cu multe alte nume importante din domeniul fashion & beauty, precum: Gabriela Atanasov, Raluca Rosu, Fabulous Muses, Arta nu Musca, Lotus Sport, Unic Studio, Hip-Hop News, Queen Boutique, Fire de Murg si Meli Melo.


Ce este Colour Tape? Acesta este un concept fotografic ce in aparenta proiecteaza imagini colorate pe trupuri feminine. In esenta, el proiecteaza situatii pe atitudini feminine.

Eu va invit vineri, 24 mai, in club Control, sala Berlin, la ora 19:00, sa participati la vernisaj. Va voi astepta, impreuna cu Fabian, cu un vin bun si cu autenticitate. Din poze, din visul lui devenit realitate si din voi.

Mai multe detalii despre vernisaj puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului, iar despre fotograf pe www.ftatomirescu.com.

Ce ziceti? Ne vedem acolo? 🙂


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.