#Dichisar de Craciun by Breslo

Organizate de cea mai mare comunitate creativa din Romania, evenimentele din seria #Dichisar by Breslo.ro ne-au obisnuit deja sa ne asteptam doar la ce e mai bun din sfera creativa romaneasca! #Dichisar de Craciun va avea loc in weekend-ul 12-13 decembrie, intre orele 9:00-20:00, in plina febra a cadourilor de sarbatori. Unde? In mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Starbucks Unirii).

 

Gandite ca showcase-uri de creativitate romaneasca, evenimentele #Dichisar sunt ocazii rare si pretioase in care publicul Bucurestean poate face cunostinta cu noii creatori romani. Pregatiti-va deci pentru un weekend fun cu shopping de Craciun, muzica buna si creativitate cat cuprinde.

 

dichisar-craciun-breslo

 

Manusi funky, jucarii destepte, globuri atipice, haine, genti, bijuterii si cosmetice, fiecare selectate cu atenție si lucrate individual de cei mai talentati creatori romani. Ii puteti descoperi pe tot pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/530849593740943.

 

Mai mult, daca aveti un pulover gaurit sau o jucarie care mai are putin si se dezmembreaza, le poti aduce la targ, pentru a fi reparate creativ, cu petice colorate, broderii profesioniste si alte trucuri handmade cum n-ati mai vazut. Specialistii de la Cusut si Brodat si Atelierul de Reparatii fac magie!

 

Tot la #Dichisar va vor gati de sarbatori Cistina Iacob de la Henna Collection, Alexandra Paun de la Impletituri si Ioana Ignat de la Kitty Claws, iar instructorii talentati de la Centrul de masaj BioFocus o sa va maseze umerii pana uitari ca ati stat toata ziua la birou. Si, ca sa nu faceti shopping pe stomacul gol, cei de la Coftale va vor pregati brunch-ul si cafeaua, asa cum va place.

 

Deci, ne vedem in weekend la targ?

 

Lots of love,

Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.