Fabulous – Fashion Business Show – 2012

Un spectacol grandios din lumea coafurilor, organizat de LOréal Professionnel

LOréal Professionnel prezinta pe 7 mai 2012 un spectacol-eveniment cu traditie, in care lumea coafurilor sublime prinde viata pe scena Operei Nationale Romane. In cadrul Fabulous (Fashion Business Show) 2012, L’Oréal Professionnel isi reafirma identitatea de lider in industria coafurii, in calitate de Maison Parisienne de la Coiffure.

Show-ul va fi sustinut de Ambasadoarea de talie mondiala L’Oréal Professionnel, Laetitia Guenaou. Membra a echipei de creatie Haute Coiffure Francaise din 2000, Laetitia reprezinta cu succes in intreaga lume brandul L’Oréal Professionnel. Reprezentatiile sale pe scena imbina tehnica si creativitatea, ilustrand in mod perfect ca hair styling-ul este o arta.

Laetitia Guenaou isi creeaza propriile imagini si stiluri in armonie cu anotimpurile. Creatiile sale reflecta sensibilitatea si simtul artistic, puse in lumina de culorile si formele delicate, texturile subtile, pentru a valorifica feminitatea. Recent, Laetitia si-a lansat pagina personala www.hairinstitutlg.com, dedicata educarii online a coaforilor.


Alaturi de Laetitia Guenaou, pe scena Operei Romane, la Fabulous 2012, vor fi in lumina reflectoarelor si Ambasadorii L’Oréal Professionnel Romania. Intocmai ca artizanii creatiilor de moda, Ambasadorii imbina texturile si formele pentru a accentua culorile si a evidentia personalitatea femeilor de pretutindeni. Mariana Vama, director de Educatie si Artistic este fondatoarea si mentorul echipei de Ambasadori L’Oréal Professionnel Romania, compusa din Sorin Stratulat, Florin Noje, Eduard Dabican, Razvan Dobrescu, Camelia Tugearu, Cristina Mailat si George Soare.

De abia astept sa vad ce opere de arta va crea Laetitia de data aceasta!
Ne vedem acolo!


Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Fabulous – Fashion Business Show – 2012

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.