Haideti la Oldies but Goldies – Thrift Shop!

Stiu ca e de abia miercuri, dar mie mi-e deja gandul la weekend. Iar in caz ca si voi sunteti ca mine si va ganditi la cum sa va petreceti weekend-ul, va anunt ca sambata, 27 septembrie 2014, are loc cea de-a doua editie de Oldies but Goldies – Thrift Shop, un eveniment de socializare, dar si de vintage sale, la care puteti gasi haine, cosmetice, carti, obiecte de design interior si multe altele.

 

Gazda evenimentului va fi tot Infinity Club and Lounge, unde va veti putea delecta cu shopping, dans, preparate home made, dar si alte cateva surprize. Daca veti avea curiozitatea de a trece pe la targ, veti descoperi talentul deosebit de care se bucura Radu Nistor si pe care il va utiliza la maximum pentru a oferi caricaturi frumoase celor dornici de o amintire.

 

Ca si prima editie, Oldies but Goldies – Thrift Shop va sustine financiar o cauza umanitara. De aceasta data fondurile stranse vor fi oferite centrului de plasament nr. 4 din Tancabesti, asa ca va recomand din tot sufletul sa mergeti si sa cumparati chiar si numai o gustarica.

 

 

Mai mult, intrarea este libera, iar tot vizitatorii vor primi cate un tichet, cu care vor putea castiga numeroase premii la tombola organizata in cadrul evenimentului.

 

Deci, ne vedem acolo sambata?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.