Haideti la Portret de Familie 2013!

Asa cum ne-am obisnuit de cativa ani incoace, odata cu venirea sarbatorilor, probabil primul cadou pe care-l vom primi este din partea Foto Union: carti postale cu familiile noastre, de trimis prietenilor si rudelor, sau imagini frumoase, de pastrat, cu familia.

 

Campania Portret de Familie este deja in desfasurare, asa ca sunteti toti asteptati pana pe 12 decembrie, in intervalul 18.00 – 21.00, la Ceainaria Lelia (str. Polona 77), unde darnicii fotografi Cristian Sutu si Radu Badoiu va vor oferi cate o mica sedinta foto, intr-un decor linistit, cu arome de sarbatoare. Adunati-va familiile, prietenii dragi sau colegii, iar noi ei va vor face cadou cate un portret sub forma digitala, dar si de print.

 

 

Daca anii trecuti ma gandeam ca nu are rost sa iau parte la proiect deoarece nu aveam cu cine ma poza, anul acesta am zis ca e timpul sa las preconceptiile deoparte si sa merg sa fac poze si singura.

 

Cum eu nu sunt din Bucuresti, este destul de greu sa imi adun familia la un loc. In schimb, am avut alaturi niste prieteni foarte dragi mie, care stiu ca tin la mine si ma sustin ca si cum mi-ar fi frati sau surori.

 

 

Va las si cateva mici precizari legate de organizarea campaniei Portret de Familie 2013, dar in cazul in care aveti mai multe nelamuriri lasati-mi un comentariu:

 

1. Nu este nevoie de programare.
2. Sedintele foto le vom face in ordinea sosirii. Prioritate vor avea familiile cu copii.
3. Nu va costă nimic.
4. Sedinta foto dureaza maxim 2-3 minute.
5. Veti primi un portret de familie, atat sub forma digitala (pe adresa de email pe care o veti lasa fotografilor), cat si sub forma de print.
6. Printurile le veti primi in ziua urmatoare, astfel ca cineva din familie va trebui sa revina la ceanarie sa le ridice.

 

Daca vreti sa urmariti desfasurarea acestei mari campanii de fotografie, intrați pe pagina de Facebook Portret de Familie sau urmariti hashtag-ul #portretdefamilie pe Instagram. Anul acesta, cadoul Portret de Familie este sustinut cu multa caldura de Avon si evoMAG.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Haideti la Portret de Familie 2013!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.