Jewelry Design Fair – Targ si expozitie de bijuterie de autor


Galeria ArtXpert si Scoala deBijuterie Contemporana organizeaza prima editie aJewelry Design Fair, uneveniment creat pentru iubitoriide bijuterie de autor si nu numai.Artisti, cumparatori sausimpli vizitatori vor avea posibilitatea sainteractioneze cu designerii si sa aiba contact cubijuteriile expuse, dincolode fotografii sau vitrine.Mai mult decat atat, in afara spatiuluidedicat expozantilor, vorexista mici ateliere delucru in care vizitatoriipot observa diferite tehnicidin procesul de crearea bijuteriilor.

Jewelry DesignFair isi propune saelimine stereotipurile si preconceptiile desprebijuteria de autor.Ea nu este prohibitiva, nueste predesinată anumitor categorii deoameni. Ea se adreseazatuturor celor care apreciaza,dincolo de pretul materialelor, valoareaintrinsecă a obiectului insine. Materialele folositesunt de calitate, tehnicileutilizate sunt complexe, iarinstrumentele folosite sunt profesioniste. Dar valoarealor nu isi gasestejustificarea numai aici. Fiecarepiesa in parte imbinaforme si nuante careexced bijuteria traditională si, mai multdecat atat, poarta cuea ceva unicamprentaartistica a designerului carele-a creat. 

JDF vainvita sa cunoasteti tainelebijuteriei de autor, savedeti cum se producastfel de obiecte, ceanume le diferentiaza debijuteriile de larg consum si de ceo astfel de investitie in bijuterii de calitate estemai rentabila decat achizitia celorproduse in serie sicalculate strict in functiede metalele si pietreledin ele. 

Locație: Galeria ArtXpert, Str. Armenească nr. 18.

Data:   30 martie, orele 18-21
           31 martie, orele 10-20
             1 aprilie, orele 12-16

Mai multe informatii puteti gasi aici: www.jewelryfair.ro.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Jewelry Design Fair – Targ si expozitie de bijuterie de autor

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.