Michael Bolton – un spectacol de exceptie

Pe langa principalele mele domenii de interes, despre care scriu constant pe blog, si anume fashion si beauty, se mai strecoara din cand in cand si cate un articol despre muzica. Mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand n-am mai scris despre trupele mele preferate, melodii care ma inspira sau concertele la care am fost sau la care mi-ar placea sa ajung.
Asa ca azi va voi spune sau, mai degraba, va voi arata cum a fost la concertul lui Michael Bolton de saptamana trecuta. Pe scurt: incredibil. Omul asta, chiar si la varsta de 60 de ani, arata si canta nemaipomenit! Cel mai mult mi-a placut cand a iesit de pe scena si s-a alaturat publicului in timpul binecunoscutei melodii When A Man Loves A Woman.


Nu cred ca am vazut vreodata Sala Palatului atat de plina, poate chiar neincapatoare, pentru cati doritori asteptau cu biletul in mana sa intre sa-l asculte pe Michael Bolton. Spectacolul a debutat cu un mini concert, cu piese romanesti cantate de Diana Matei si Taraful Cleante.


Bolton a apreciat muzica romaneasca si a invitat-o pe romanca noastra la sfarsitul spectacolului alaturi de el pe scena pentru a multumi publicului.


Cu aceasta ocazie, as dori sa-i felicit pe cei de la MEI Concerts Entertainment pentru organizarea evenimentului si sa le multumesc pentru amabila invitatie.

Voua va plac baladele lui Bolton? Ati fost la concert?

Lots of love,
Aleka Sarah.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Michael Bolton – un spectacol de exceptie

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.