Ne vedem la Webstock 2015!

Asa cum ne-a obisnuit, Webstock ne da intalnire si anul acesta, de data asta in data de 2 octombrie 2015, la JW Marriott Grand Hotel. Dupa cum stiti, in momentul de fata Webstock este cel mai important eveniment de comunicare si social media din Romania, iar, din punctul meu de vedere, este evenimentul ideal unde poti face networking. Eu una chiar am ajuns sa cunosc multi oameni faini acolo si am legat multe prietenii stranse cu respectivii.

 

Pentru cel de-al 8-lea an consecutiv, ne sunt aduse in prim plan cele mai noi tendinte din mediul online, campanii si studii de caz. Astfel, voi lua parte, ca de obicei, si la aceasta editie. Ce va implica? Doua sesiuni de conferinte unde sper sa aud povesti care ma vor inspira, trei sesiuni de micro-conferinte despre blogging si social media, comunicare si mobile, si gala de premiere Webstock Awards, unde voi afla care sunt cele mai inedite proiecte din online.

 

Webstock 2015

 

Daca in anii trecuti am fost blogger ambasador, de data aceasta voi fi blogger acreditat, motiv pentru care voi face live blogging in timpul evenimentului si voi incerca sa impartasesc cu voi toate povestile si informatiile interesante din cadrul conferintelor. In plus, am multe motive pentru care vreau sa ajung la aceasta editie de Webtock.

 

In primul rand, datorita vorbitorilor. Pe langa Cabral Ibacka si Cristina Bazavan, pe care ii voi asculta mereu cu drag, deoarece mi se par niste oameni misto, de abia astept sa vad ce au de spus Mihai Taranu si pe Anne-Marie Chelariu, ambii videobloggers.

 

Pe langa asta, sunt foarte entuziasmata sa vad cine va castiga premiile Webstock anul acesta. De ce? Pentru ca proiectul de suflet al meu si al Iuliei, Yum Stops, a fost nominalizat pentru categoria Utility si chiar cred ca avem o sansa, din moment ce a ajuns pe shortlist. 😀 Asa ca tineti-ne pumnii!

 

Vorbitori Webstock 2015

 

Editia Webstock 2015 este organizata de Evensys si Vodafone Romania si puteti gasi mai multe informatii despre aceasta pe site-ul www.2015.webstock.ro si pe pagina de Facebook Webstock. De asemenea, puteti urmari hashtag-urile #webstockro si #webstock2015 pe canalele de Social Media, pentru a nu pierde cele mai interesante momente ale evenimentului.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.