Redesign Your Spring!


Sambata, 17 martie, incepand cu ora 12:00, va avea loc editia de primavara Redesign Youreself, la Reyna Club.

Noul targ inchinat tinerilor desgineri de accesorii si vestimentari aduce in prim plan un nou concept. Redesign Yourself! invita sexul frumos, si nu numai, la un exercitiu de creativitate. Cu ocazia primei editii, Redesign Your Spring!, se doreste ca toti invitatii sa se reinventeze, sa iasa din anonimat. Organizatorii au adunat tineri designeri talentati ce ne vor pune la dispozitie creatii inedite si sfaturi utile pentru a ne redescoperi, pentru a scoate la suprafata personalitatile noastre.

Si pentru ca atmosfera sa fìe la inaltime targul il are ca invitat special pe fashion designerul Irina Irimia, care va avea amenajat un corner cu creatiile ei. Un mic colt, parca desprins din paradis, va incanta privirile cu ultimele obiecte vestimentare. Pe toata durata targului Irina Irimia va sta la dispozitia noastra pentru sugestii vestimentare.

Surprizele acestui eveniment nu se opresc aici. La sfarsitul zilei se va organiza o tombola unde vor participa toti vizitatorii din timpul zilei. Premiile oferite sunt insa cireasa de pe tort. Asadar, eu zic sa ne vedem si la Redesign Yourself! 😉

Lots of love, 
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.