Sunt Ambasador la Webstock 2012!

Iata ca vine toamna si odata cu ea si un eveniment la care nu puteam sa-mi permit sa lipsesc: Webstock 2012. Iar, spre uimirea si incantarea mea, am fost aleasa sa fiu in acest an unul din Ambasadorii Webstock 2012!

Pentru cei ce nu stiu, Webstock este probabil cea mai mare conferinta despre social media din Romania, iar anul acesta revine cu cea de-a cincea editie pe 28 septembrie 2012, unde isi propune sa reuneasca nume importante ale mediului online romanesc si sa aduca in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si a tehnologiei.
Daca sunteti interesati si vreti sa participati la eveniment trebuie doar sa vizitati site-ul Webstock.ro si sa solicitati aici o invitație gratuita; aceasta poate fi Full-Day sau Half-Day, pentru cele 3 sectiuni ce se vor derula in paralel: Pro Blogging, Social Media Professionals si Future Trends. Ce trebuie sa stiti este ca invitatiile oferite de parteneri si sponsori vor fi directionate mai ales catre suporterii evenimentului, asa ca aveti mai multe sanse sa primiti invitatia daca sustineti putin evenimentul. Intrati aici si veti afla cum puteti face asta!

Eu personal de abia astept Webstock Awards – competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Proiectele pot fi inscrise in mod GRATUIT in competitie pana la data de 5 septembrie.
In orice caz, daca nu aveti cum sa participati la Webstock, aflati ca acesta va fi transmis si live pe site-ul evenimentului, ca in fiecare an. Iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ce se petrece la event, stati cu ochii pe blog si pe Facebook! 😉
Webstock 2012 este organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Doncafe, Staropramen, Bitdefender si HP.


Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Sunt Ambasador la Webstock 2012!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.