UNVEILED 6

UNVEILED 6 ii reuneste din nou pe iubitorii de fashion autentic in cadrul unui eveniment special care aduce in lumina reflectoarelor cele mai noi si originale proiecte de arta vestimentara ale tinerilor designeri romani.


Cea de-a sasea editie a evenimentului, dedicat exclusiv tinerilor aflati la inceputul carierei in design, va avea loc sambata, 12 mai, in intervalul orar 11:00 – 19:00, in showroom-ul Iqonique Class Studio (Aleea Alexandru nr.7, sector 1).

20 de tineri creatori si creativi isi vor prezenta in cadrul UNVEILED 6 propunerile vestimentare inedite, alaturi de colectii in tendinte si accesorii unicat. Expozitia cu vanzare va fi insotita si de o serie de mini-evenimente deschise publicului larg: workshop-uri si discutii despre shopping-ul online, tendintele de sezon, creatia vestimentara ca forma de exprimare personala.

Intre proiectele care vor participa la aceasta editie a evenimentului se regasesc nume noi, branduri proaspete care se vor intrece in atragerea privirilor publicului: La Chatterie, Astrid Tirlea, Bianca Popp, Coolta Fashion, Tuxedo Confessions, Rue9, Ioana Ciolacu, Anca Miron, Alexandra Calafeteanu, Irina Irimia, Loredana Nedelcu, Larisa Dragna, Raluca Elena Cosereanu, Sanda Cojocaru, Zenya Fashion Atelier. 

UNVEILED 6 se va incheia cu un Cocktail Party ABSOLUT Designers Night Out, pentru a incuraja demersul creativ al artistilor prezenti la eveniment. Designerii isi vor putea exprima astfel creativitatea “on spot”, transformand conturul iconic al sticlei, in functie de personalitate, de imaginatie si de reflexele artistice proprii.

See you there!
Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.