Uptown Girl – Christmas Village Fair 3rd Edition

Uptown Girl revine si in acest an si ne invita sa pregatim impreuna un Craciun magic. Si nu, nu ne trebuie o bagheta fermecata, pentru ca magia o vom crea prin produsele realizate de designeri si artisti handmade.

 

The Vintage Pub, in Centrul Vechi, va fi locul unde va prinde viata a 3-a editie de Christmas Village, locul unde decoratiunile, bijuteriile, dulciurile si articolele vestimentare ce poarta semnatura unor designeri talentati vor primi acordul lui Mos Craciun, pentru a ajunge in mainile voastre, pasionatii de produse designer si handmade si ale celor care veti porni “vanatoarea de cadouri” pentru cei dragi.

 

Uptown Girl - Christmas Village 3rd Edition

 

In perioada 12-13 decembrie 2015, veniti si voi alaturi de Uptown Girl, deoarece organizatorii au planuit, ca de fiecare data, surprize si tombole pe parcursul celor doua zile de targ atat pentru vizitatori, cat si pentru expozanti.

 

Va puteti rasfata cu sesiuni gratuite de make-up de la specialisti in beauty corner-ul Flormar, iar Henna Journey o sa va incante cu frumoasele tatuaje cu henna. In plus, Exotique Romania vor fi prezenti cu decoratiuni de sarbatori si cadouri inedite pentru a crea o atmosfera exotica printr-un mixt inteligent de elemente, culori si texturi.

 

Asadar, lasati-va furati de magia unui eveniment special, condimentat cu muzica si arome de sarbatori. Mai multe informatii gasiti pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/752015138261402/. Ne vedem acolo, da? 😉

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.