We ♥ your feedback!

I had almost forgotten to post a little feedback with pictures from Amatis Chifu’s recital; the one I was talking about here. What can I say… it was extraordinary to see that people are still interested in classical music. More precisely, in a classical guitar recital. It pleased me very much to see the tea house full of youngsters and beyond.

Hey hey hey!
Era cât pe ce să uit să postez un mic feedback cu poze de la recitalul lui Amatis Chifu de care vorbisem aici. Ce pot spune… a fost extraordinar să văd că încă mai există lume interesată de muzica clasică. Mai exact, de un recital de chitară clasică.
M-a bucurat enorm să văd ceainăria plină de tineri și nu numai.
Dar să nu uităm, feedback-ul vostru e și mai important, așa că așteptăm de la cei ce ne-au onorat cu prezența la recital laude, păreri de bine/rău, sfaturi, întrebări, orice!
^.^

The artist
The guests & the tea house
Some silly pictures of me…
And our spontaneous photographer, Fabian!


Lots of love,
Aleka Sarah.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “We ♥ your feedback!

 1. Shopperita

  Ma bucur si eu sa vad ca lumea inca este interesata de muzica clasica. Ma refer la lumea din Romania pentru ca in afara stiu ca lumea e interesata cu adevarat de acest gen de muzica.
  Am studiat si eu chitara clasica si stiu ce munca e in spatele unui recital si cat de important e publicul. Mult succes lui Amatis Chifu! 🙂

  Reply
 2. Sunshine Sarah

  @ Shopperita – Foarte tare! De ce nu ai continuat? 😀 Si da, intr-adevar, e multa munca, observ asta zilnic la Amatis. De aceea incerc sa il ajut cat pot de mult macar pe partea de promovare/PR, daca tot suntem prieteni. Multumim mult pentru sustinere!

  Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.