Bad luck!


Am zis cumva mai devreme ca-mi place luna mai?!
Well… se pare ca m-am inselat…
Ultima saptamana a fost super aiurea! Plina de ghinion… altfel nu pot sa-i spun.
Ghinion peste ghinion, peste ghinion. Si nici macar nu e 13!
Ma trezesc aproape in fiecare zi mai obosita ca atunci cand m-am culcat… Si astept cu nerabdare cana aia buna de cafea! Dar ori nu mai e cafea, ori nu mai e zahar, ori nu mai e lapte… sau daca, din intamplare sunt toate, nu-mi iese cafeaua ca de obicei!
Apoi fac un dus si ma spal pe fata… se infunda chiuveta. De ce…? Nu stiu. Era doar apa si sapun acolo.
Bun. Ies, in final, din casa… Ma indrept spre facultate. Am seminarii importante. Care… ghici ce?… cand ajung la facultate aflu ca nu se fac! Injur cat pot de tare ca m-am chinuit 2 nopti intregi sa fac un referat idiot pentru seminarul respectiv… adica cel care nu se mai tine, la ora 10 dimineata!
Ajung acasa, mai stau pe net, mai frec menta, mai citesc un curs… adorm in cele din urma. Visez urat, ma intorc pe o parte si pe alta, ma trezesc ca mor de sete, ma culc la loc.
Alta zi. Alte oportunitati… cica! De fapt, alte ghinioane.
Ies mai tarziu cu o colega la o terasa sa vorbim de un proiect si comand un suc de fructe. 7,5 ron. Intreb chelnerul: “Cel de mere sau de morcovi e tot 7,5?”. El: “Da, toate sunt la acelasi pret!”. Comand de mere. Buuun. La final, nota de plata: 17 ron. WTF?!
Apoi in alta zi ba imi agat blugii de un cui, ba imi agat camasa de mai stiu eu ce… Mai aflu de la o tipa (prea tarziu… cu 2 zile inainte de simulare) ca avem de facut o simulare la TO. Ma panichez ca deja am prea multe proiecte si referate de facut si teste de dat!
Aveam si eu o singura bucurie in perioada asta, faptul ca am castigat 2 bilete la UnderLondon Fest… Dar, pe ultima suta de metri, prietena cu care planuisem ca merg la concert imi zice ca ii este rau si ca nu mai poate veni cu mine. Si cum de una singura mi-era sila sa ma duc ca sigur ma plictiseam… am ramas acasa cu cele 2 bilete moca in mana si cu gandul depaaaarte.
Anyway, tare sper sa treaca repede perioada asta stupid de ciudata!

P.S.: Macar un lucru a iesit foarte bine, si anume simularea aceea idioata. Ce pot spune, eu si colegii mei avem stofa de regizori… si unii de actori.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Bad luck!

  1. singursuspin

    Treabuia sami spui mie ca mergeam eu cu tine acolo ,pacat ca luna mai e pentru tien asa deosebit de trista pentru mine e numai party & party day and night:D
    Ps:Cam plictisitor suna ce faci tu intr-o zii 😛

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.