B’estfest 2009

Si… uite ca am fost si la B’estfest. Mai exact la ziua 0, 2 si 3.
Am multe pareri, si bune si mai putin rele, dar in nici un caz proaste despre acest festival.
La ziua 0 m-a plouat in asa fel incat nici pana la ziua 2 nu mi se uscasera hainele. :)) Dar per total ziua 0 a fost incredibila, cu peripetii cu tot.

Patrice a adus ploaia, dar intr-un mod foarte tare.

White Lies a intrecut asteptarile tuturor cred.

Iar The Killers au facut un show de zile mari.


La ziua 1 nu am fost, desi acum imi pare foarte rau ca i-am pierdut pe cei de la Polarkreis 18.
La ziua 2 nu a mai plouat, a fost de fapt foarte cald.

Oceana ne-a dansat de ne-a ametit.


Gabriella Cilmi m-a ofticat deoarece in loc sa-si cante numai melodiile proprii a avut si niste cover-uri. Dar bassistul ei era kinda cute.

Klaxons nu au putut canta deoarece nu le ajunsesera instrumentele, dar si-au cerut frumos scuze si au stat o gramada de timp de vorba cu fanii lor. Eu preferam sa urce pe scena si sa cante cu noi in cor fara instrumente, dar asta e. Poate ii vedem la anul asa cum ne-au promis.

Franz Ferdinand au facut un show de zile mari! Alex Kapranos e efectiv demential. Ce mi-a placut la el a fost faptul ca a stat in public fara nici o jena in timp ce cantau celelalte trupe.La ziua 3 totul a inceput cu destul de putin public in fata scenei fata de zilele trecute. A picurat un pic, cat sa ne racoreasca.
M-am indragostit efectiv de solistul de la Gravity CO. Cred ca in timp ce canta eram mai mult atenta la el cum se misca, decat la ce si cum canta… Banuiesc ca stiti de ce. Daca nu…

The MOOoD a cantat super, pacat ca au fost prea putine melodii.

The Ting Tings a lasat de dorit din punctul meu de vedere. Au cantat cam superficial, putine melodii etc.


The Charlatans cred ca sunt niste romantici incurabili. Au fost chiar ok, chiar daca au cantat si cover-uri. Totusi ma oftic ca nu le stiam melodiile prea bine.

Iar Santana… ei bine, Santana a strans peste 20.000 de oameni la Romexpo si a cantat mai bine de 2 ore, exact asa cum si-a propus. A tinut un concert extraordinar impreuna cu trupa lui (din care face parte si fiul lui, care mi s-a parut tare simpatic :D). A fost genial!
Carlos Santana este o adevarata legenda vie!

Photo credit: Bestfest.ro & Metropotam.

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “B’estfest 2009

  1. Jack

    o sa le poti povestii nepotilor tai ca ala a fost ultimul festival din Romania la care Jack Rider si-a cumparat bilet. sa speram ca nu vor intelege si ei de ce.

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.