Bookletta – prietena cea mai buna a cartii

Nu stiu daca ati mai auzit pana acum de Bookletta, dar sunt sigura ca am multe cititoare pasionate de lectura printre voi, care vor fi incantate de acest nou si unic concept. Spun unic, deoarece Bookletta este prima geanta din lume care promoveaza lectura.

Creatoarea acestei genti este Sanda Cojocaru, o tanara ambitioasa ce a vazut un mare potential in aceasta idee, investind timp si bani in asta de aproape un an:

Purtand Bookletta, ii dai voie intregului oras sa vada ceea ce citesti si sa te judece in functie de asta, nu in functie de hainele pe care le porti, firma ceasului etc. In acest fel, educi, schimbi comportamente, faci cititul sexy si atragator si iesi in evidenta din multime.


Bookletta se poate gasi momentan in urmatoarele variante: Mini, Maxi, Violetta, Agatha si Lolita. Fiecare model vine cu un compartiment din plastic separat, special pentru carte, Kindle, iPad sau orice gadget de pe care ai putea citi. Pe langa acesta, mai exista si un buzunar suficient de spatios pentru lucrurile personale, iar in varianta Maxi sau Violetta poate incapea chiar si un laptop.

Toate gentile sunt realizate din piele naturala, fiind comode si rezistente, iar pretul lor este cuprins intre 65-135 euro. Ce imi place cel mai mult este faptul ca fiecare Bookletta vine cu o carte buna la pachet.


Bookletta mea preferata este cea in varianta Mini, bej cu capsuni in relief, perfecta pentru vara. Numai cand ma uit la ea si mi se face pofta de iarba verde, soare si… capsuni! Mai mult, ma bucur ca a mea a venit impreuna cu The Great Gatsby de F. Scott Fitzgerald. Asa ma pot apuca de citit cartea inainte de a merge la marea premiera a filmului.

Credit foto: Madalin Nastase.

Daca va place Bookletta cel putin la fel de mult cat imi place mie, o puteti comanda foarte usor printr-un mesaj pe pagina de Facebook Bookletta sau pe mail la bookletta@yahoo.com.

Cum vi se pare ideea Sandei Cojocaru?
Ati avea curaj sa le aratati celor din jur ce cititi zi de zi?


Lots of love,
Aleka Sarah.

8 Comentarii

Spune-ti parerea

8 thoughts on “Bookletta – prietena cea mai buna a cartii

 1. Beauty by COCO

  Da îmi place tare mult ideea, din ce în ce mai putin promovam lectura asa ca orice inițiativă este bine venita.
  Da mi-ar plăcea sa împart cu ceilalți măcar vizual lecturile mele 🙂 ar fi interesant! 🙂

  Reply
 2. Macy

  Si mie imi place aceasta idee…arata foarte bine si e unica geanta, iar cand gasesti si alte persoane care au aceleasi preferinte literare sigur e si mai frumoasa ziua:)

  Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.