C&A si Plus Size Model Romania va cheama la casting!

C&A, retailerul olandez de imbracaminte cunoscut publicului larg mai ales pentru calitatea si diversitatea produselor, anunta colaborarea cu Plus Size Model Romania in organizarea castingurilor pentru descoperirea de modele Plus Size. Proiectul are ca principal scop descoperirea de modele  pentru prima agentie de manechine plus size din Romania. Mai mult de atat, un alt obiectiv al acestui proiect este acela de a promova ideea ca frumusetea nu are marime.

 

Eu sunt mai mult decat de acord cu acest lucru, chiar daca militez in general pentru un stil de viata sanatos, ce implica atat sport, cat si un regim alimentar adecvat. Cunosc multe persoane care poarta de la marimea 44 in sus si care, pana sa ajunga la noi in tara magazine precum C&A, nu isi gaseau niciodata nimic ca lumea de imbracat. Nu vreau sa intru in discutia complicata cu privire la persoanele obeze, deoarece stim deja cu totii cat de sensibil este acest subiect. Tot ce vreau sa spun e ca, atata timp cat exista oameni ce poarta marimi mai mari, trebuie sa existe si magazine sau branduri care sa le satisfaca nevoile.

 

 

Initiatoarea Plus Size Model Romania este Diana Secara, un model plus size de origine romana  care profeseaza in industria modei din Germania si care doreste sa implementeze aceasta abordare asupra modei si la noi. Asadar, in perioada 26 august – 2 septembrie, intre orele 11:00 si 18:00, C&A impreuna cu Plus Size Model Romania vor desfasura castinguri pentru modele plus size in 3 mari orase din tara. Proiectul se va lansa la Cluj, pe data de 26 august in magazinul C&A din Polus Center Cluj, va continua in Timisoara pe data de 28 august – in magazinul din Iulius Mall, iar pe 2 septembrie va ajunge la Bucuresti in AFI Palace Cotroceni.

 

Cine poate participa la casting? Femei ce poarta minim masura 42 si au implinit pana in ziua evenimentului varsta de 18 ani. Ele vor beneficia de o mini-sesiune de make-up si 3 poze de test, dupa care vor avea ocazia sa discute cu juriul despre sansele pe care le au sa profeseze ca modele plus size. Juriul va fi format din profesionisti in industria modei si va fi diferit pentru fiecare locatie in parte. Printre jurati se numara Diana Secara, fotografii Ramona Chis, Oana Vedinas si Oana Parache, make-up artistii Gabriela Popescu, Octavia Bak si Ioana Cristea, si Emanuel Iuhas (PR C&A Romania).

 

Sper tare mult sa vi se para si voua o initiativa interesanta si sa dati mai departe la cat mai multa lume. Cine stie, poate aveti niste prietene superbe care s-ar potrivi acestui casting!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

5 Comentarii

Spune-ti parerea

5 thoughts on “C&A si Plus Size Model Romania va cheama la casting!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.