Campania sociala ECCO pentru Casa de copii Lidia

Am aflat recent de campania ECCO din aceasta luna, ce-si propune sa faca auzite povestile a 13 copii orfani sau abandonati. Acestia traiesc in Casa de copii Lidia din Domnesti, judetul Ilfov. Cu ajutorul publicului, ECCO doreste sa le aduca un Craciun plin de culoare si veselie. Puteti citi povestile fiecaruia dintre cei 13 copii pe wall-ul paginii de Facebook ECCO si în aplicatia http://www.facebook.com/ECCORomania?sk=app_317397038289071.
Mecanismul campaniei este simplu. Fiecare like la pagina ECCO sau share la povestile publicate pe wall va fi recompensat de ECCO cu un Leu. Suma stransa pana la 21 decembrie va fi donata de catre ECCO Fundatiei Casa Lidia.
Povestea copiilor este cu adevarat impresionanta: sotii Guias, un cuplu de oameni simpli, i-au luat pe cei 13 din orfelinate sau direct de pe strada si i-au adus în casa lor, unde îi ingrijesc ca pe copiii lor.  Desi are grija sa nu le lipseasca nimic copiilor, familia Guias isi permite uneori cu greu sa le ofere chiar si strictul necesar.
Eu zic ca nu e asa greu sa dam un like sau un share pe Facebook, pentru a le aduce acestor copii un Craciun mai fericit. Asa ca click click click! 🙂

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.