Clubul de fashion Stilago implineste un an de la lansarea in Romania

Am ajuns saptamana trecuta si la evenimentul Stilago, care a implinit luna asta un an de cand a lansat oficial cel mai exclusivist magazin online de fashion.

Toate fashionistele au descoperit pe Stilago.ro cele mai bune reduceri in campanii limitate ca timp. Au avut la dispozitie peste 500 de marci internationale si s-au putut bucura de aceleasi articole vestimentare existente in vitrinele  magazinelor din Milano, Paris sau New York , dar cu reducere de pana la 70%.

Unii din cei mai importanti designeri romani ai momentului, Clara Rotescu si Dorin Negrau, impreuna cu proiectul denumit „Stilistul tau personal”, concursurile sau testimonialele oferite de Ana Ularu, ambasadoarea brandului Stilago, sunt doar cateva dintre cele mai recente surprize prin care Stilago si-a recompensat utilizatorii.

Dupa cum se vede, eu m-am simtit foarte bine la event, impreuna cu Laura, Denisa, Ioana, Diana si multe alte bloggerite si fashioniste prezente si ele la restaurantul Grenadine, unde Stilago ne-a pregatit un brunch pe cinste.
Lots of love, 
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.