Colectia C&A de Primavara/Vara 2016

C&A Romania a lansat saptamana trecuta in cadrul unui eveniment de preview colectia de Primavara/Vara 2016. Lansarea a avut loc la Annart Gallery, galerie ce s-a transformat pret de cateva ore intr-o locatie de vacanta si a gazduit cu succes piesele must-have si propunerile cheie ale sezonului urmator, in viziunea C&A.

 

C&A-SS16-Collection-4

 

C&A-SS16-Collection-5

 

Lansare-C&A-SS16-Collection

 

Colectia C&A pentru Primavara/Vara 2016 este inspirata de arta calatoriei, actiunea de gasi locuri, obiceiuri si popoare noi de la care sa te inspiri inclusiv in materie de stil vestimentar. Printre temele care se regasesc in colectie se numara Moroccan Journey, Aquatic, Travel si Denim.

 

Inspirata de natura si elementele ei, cromatica colectiei aduce la un loc tonuri marine si nuante de mirodenii evidentiate prin accente puternice de metal: auriu, argintiu si aramiu.

 

C&A-SS16-Collection-1

 

C&A-SS16-Collection-3

 

C&A-SS16-Collection-7

 

C&A-SS16-Collection-2

 

Piesele cheie ale sezonului de primavara/vara din acest an sunt definite prin croieli fluide, tonuri naturale si imprimeuri etnice si animaliere, acestea reprezentand un basic in garderoba femeii moderne. Printre acestea se numara vestele oversized, pantalonii de tip Palazzo, trench-urile vaporoase si topurile din tesaturi cu aspect umed.

 

Nu-i asa ca si voi de abia asteptati sa vina primavara? 😀

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.