Colectia de Pre-Toamna 2014 Pandora

A venit momentul mult asteptat (de mine cel putin), si anume lansarea unei noi serii de bratari si talismane Pandora: colectia pre-toamna de simboluri si numere.

 

Pe langa literele din argint prezentate inca din vara, vom putea admira de acum incolo si talismane in forma de numere si simboluri din argint 925 oxidat, decorate cu zirconiu cubic stralucitor, plus cateva bratari asortate.

 

Mai mult, Pandora ne face cunostinta si cu noile talismane din aur roz de 14k si zirconiu cubic, sub forma de trifoi noros, potcoava, inima, cruce si cheia inimii celui drag. Acestea arata foarte bine pe o bratara argintie, oferindu-i un look mai vintage.

 

 

 

In cazul in care va intrebati de ce asteptam cu nerabdare colectia asta, bratara cu simbolul infinitului este “de vina”. Caut de mult timp o astfel de bratara, iar singurul loc unde am gasit asa ceva este SUA, la niste preturi destul de mari pentru o bratara din argint si nici macar nu se compara cu minunatia de la Pandora. De abia astept sa merg sa o probez in magazin! Cine stie, poate mi-o fac cadou de Sfantul Alexandru. 🙂

 

 

Puteti vedea toate bijuteriile din noua colectie pre-toamna 2014 pe site-ul oficial Pandora: www.pandora.net.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Colectia de Pre-Toamna 2014 Pandora

  1. Alexandra

    Cand e sfatul Alexandru ca nereu uit? Am aflat de cativa ani ca se sarbatoreste. :)) Superbe bijuteriile Pandora

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.