Colectia de Primavara 2016 de la Pandora

Colectia Pandora pe care o asteptam cu sufletul la gura a ajuns in magazine, iar zilele intunecate parca lasa loc in sfarsit superbei lumini de primavara. Surprinzand frumusetea acestui moment, Pandora a creat colectia de primavara 2016: bijuterii finisate manual, impodobite cu motive florale in nuante pastelate, evocand splendoarea si sofisticarea anotimpului de primavara.

 

Colectia de Primavara 2016 Pandora

 

Colectia de Primavara 2016 Pandora 4

 

Ilustrand trendurile viitoare din moda cu forme geometrice si pasteluri diafane, Pandora prezinta minunate creatii minimaliste de bijuterii. Texturile stralucitoare, detaliile delicate si taieturile inovatoare ale pietrelor se regasesc in inele fabuloase, care pot fi purtate suprapuse, cercei superbi si o bratara fixa bangle, reprezentand un stil feminin si primavaratic.

 

Pete de culoare. Pietre de zirconiu cubic si cristale sclipitoare impodobesc inele din argint 925 si aur de 14k. Culorile lor scanteietoare si formele indraznete urmeaza influentele modei pastelurilor si a noii culturi pop. Taieturile si slefuirile unice ale pietrelor creeaza efecte fascinante de reflexie a luminii.

 

Colectia de Primavara 2016 Pandora 1

 

Colectia de Primavara 2016 Pandora 5

 

Geometrie florala. Ilustrand motivele si modelele geometrice de pe podiumurile de moda ale primaverii, Pandora ofera reinterpretari grafice ale florilor frumoase. Cercei stud eleganti si inele din argint 925 si aur de 14k ilustreaza mijlocul concentric al florilor, prin cercuri descrescatoare, impodobite cu pietre.

 

Margareta dantelata. Inspirate de trendul modelelor dantelate fine, margaretele se intrepatrund gratios in lantul cu pandantiv Pandora. Formele bogat detaliate din argint 925 readuc in atentie farmecul si estetica clasicei broderie anglaise.

 

Colectia de Primavara 2016 Pandora 3

 

Colectia de Primavara 2016 Pandora 6

 

Bijuteria mea preferata din noua colectie de primavara Pandora este inelul cu Flori de Nu-Ma-Uita, cel lat din argint, cu zirconiu cubic mov si transparent, din imaginea de mai sus. 😀 Voua care va place cel mai mult?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.