Colectia de Vara 2016 de la Pandora

In acest sezon, prin colectia de vara 2016, Pandora prezinta bijuterii stralucitoare cu referinte orientale opulente, in culori traditionale. Florile exotice reimagineaza modelele si nuantele traditionale, iar designul inspirat din lumea oceanelor creeaza tinute de vara unice care imbina exotismul cu nuantele aprinse, de albastru si verde menta.

 

Colectia de vara 2016 Pandora

 

Minuni oceanice. Culorile hipnotice ale oceanelor se regasesc in talismanul “Picatura Stralucitoare albastru-verzui”, clipsul “Eleganta Stralucitoare albastru-verzui” si in talismanul “Stea de Mare verde-menta”.  Pietrele pretioase taiate cu maiestrie creeaza texturi si lumini atragatoare, iar stelele de mare stralucitoare prezinta o scena fantastica in miniatura a vietii subacvatice.

 

Valuri de frumusete. Sclipirea specifica marii se regaseste in inelul statement “Ocean stralucitor”. Pietrele pretioase de culoarea mentei il impodobesc ca niste picaturi de apa stralucitoare, ondulate precum valurile, generand lumini si adancimi spectaculoase.

 

Pandora - Minuni oceanice 2016

 

Pandora - inel Ocean stralucitor

 

Flori orientale. Delicati si infrumusetati in detaliu cu petale sclipitoare, incrustate, cerceii si inelul “Floare Orientala” reprezinta simbolul florilor micro, cu influente din Orientul Indepartat.

 

Lotus legendar. Pandantivul “Floare Orientala” reflecta cel mai bine imprimeul floral traditional asiatic. Floarea lotus pare atinsa  de o ploaie tropicala datorita emailului diafan, rosu aprins.

 

Pandantivul Floare Orientala Pandora

 

Lotus legendar Pandora 2016

 

Pandora - Flori Orientale 2016

 

Eu am pus ochii pe talismanul cu stea de mare, mi se pare foarte dragut, dar nici inelul statement din colectie nu e mai prejos. Ah, decizii, decizii… 😀 Voua ce bijuterie va place cel mai mult din noua colectie de vara de la Pandora?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Colectia de Vara 2016 de la Pandora

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.