Colectia de Ziua Mamei 2016 de la Pandora

Pentru a sarbatori Ziua Femeii si, implicit, a Mamei, Pandora a creat simboluri nepretuite pentru dragostea neconditionata: talismane minunate, finisate manual, in forma de inima, spre a fi purtate cu drag. In aceasta perioada speciala din an, mamele sunt celebrate pentru iubirea lor si sprijinul constant, precum si pentru inspiratia oferita zi de zi celor din jur.

 

Cu ajutorul noii colectii, puteti combina traditiile cu tendintele din aceasta primavara, exprimandu-va sentimentele prin bijuteriile Pandora purtate, realizate din materiale veritabile si pietre sclipitoare. Imbinati si asortati talismanele colorate, inelele suprapuse, cerceii, colierele si pandantivele Pandora, pentru a va exprima stilul si personalitatea.

 

Colectie Pandora Ziua Mamei 2016

 

Bijuterii Ziua Mamei Pandora

 

Astfel, prin colectia de Ziua Mamei 2016, in acest sezon Pandora prezinta bijuterii sclipitoare, reprezentative pentru legaturile stranse de familie si pentru afectiunea unica dintre o mama si copiii sai.

 

Frumusetea simbolica a sentimentelor dintr-o familie si a legaturilor permanente dintre membrii acesteia este surprinsa in aceasta serie clasica si atragatoare. Sarbatorind iubirea neconditionată si durabila, noua colectie Pandora prezinta un simbol atemporal al emotiei: nodul dragostei.

 

Aceste designuri care cuprind nodul sunt formate din linii texturate si impletite, care ilustreaza legaturile stranse care tin laolalta familiile. Seria Legatura stralucitoare a dragostei include un inel, cercei si un colier cu pandantiv din argint 925, precum si un talisman din aur de 14k, toate impodobite cu zirconiu cubic transparent.

 

Pandora Mother's Day Collection 2016

 

Pandora - Legatura stralucitoare a dragostei

 

Mai mult, Pandora are o oferta noua cu aceasta ocazie. Pana pe 8 martie puteti cumpara doua produse cu model floral sau cu inima, iar pe al treilea veti primi gratuit. Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu poate fi combinată cu alte promotii sau reduceri.

 

Voi ce bijuterie Pandora i-ati darui mamei voastre?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Colectia de Ziua Mamei 2016 de la Pandora

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.