ECCO a gasit tocul perfect!

Da, ati citit bine! Se pare ca odata cu lansarea colectiei de incaltaminte de dama ECCO Sculptured 65, ECCO a inventat tocul perfect – inalt, elegant si comod. Realizarea noii colectii a plecat de la faptul ca femeile iubesc tocurile, dar nu le poarta prea des din cauza ca majoritatea sunt incomode. In urma unui studiu ECCO, realizat pe un panel de 2500 de femei, a reiesit ca 70% dintre acestea poarta incaltaminte cu toc pentru ca le ofera prestanta si eleganta oricarei tinute. Pe de alta parte, 63% ar purta incaltaminte cu toc mai des daca tocurile nu ar veni la pachet cu picioare umflate si dureroase.


Colectia Sculptured 65 vine astfel in ajutor, indeplinind aceasta nevoie cu tocul de 65 de mm si designul tipic ECCO. Puteti urmari aici un material video cu vicepresedintele ECCO explicand povestea din spatele acestei game. Toate modelele colectiei au fost create prin tehnologia DIP (direct-injected polyurethane), patentata de ECCO, prin care talpa nu este lipita, ci este direct injectata la cald. Astfel, pantoful este mult mai rezistent in timp si mai flexibil, amortizand fiecare pas.

Eu una sunt chiar curioasa cum m-as simti dupa o zi intreaga de umblat prin oras cu o pereche de pantofi ECCO, asa ca am facut si o mica selectie cu ce mi-ar placea din colectia de toamna, mai jos.


Ce parere aveti de modelul Sculptured 65?
Cum ar arata tocul perfect din punctul vostru de vedere?


Lots of love,
Aleka Sarah. 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.