ECCO decerneaza premiul Walk in Style la Copenhaga

Ca in fiecare an, gala ECCO Walk in Style a deschis Saptamana Modei la Copenhaga. Premiul ECCO Walk in Style, in valoare de 33.500 de euro, a fost acordat aseara jurnalistei olandeze Hadassah de Boer, in cadrul respectivei gale. Premiul merge in fiecare an catre o femeie exceptionala implicata in actiuni umanitare menite sa imbunatateasca viata femeilor.
Jurnalista olandeza a fost premiata in calitate de ambasador al fundatiei Stichting Vluchteling, care acorda sprijin umanitar refugiatilor din Africa, America Latina si Europa de Est. Banii vor fi folositi pentru ca refugiatii din cele trei regiuni sa se poata intoarce acasa, unde vor fi ajutati sa mearga la scoala, sa aiba acces la servicii medicale si la sprijin financiar.
Decernarea premiului a fost precedata de un fashion show in care ECCO a prezentat, in avanpremiera, colectia ECCO Toamna-Iarna 2012, ce pastreaza liniile designului scandinav caracteristic pantofilor ECCO. Prezentarea colectiei ECCO a fost un adevarat spectacol montat de trei designeri danezi sub trei directii: “Aesthetic Being“, “Active Vibrations” si “Nordic Breathing“.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.